Sponsor Marathonschaatsploeg Okay Fashion & Jeans

Interfarms sponsort al meerdere jaren met veel enthousiasme de marathonschaatssport. Wij zijn sinds begin 2016 cosponsor van het Okay Fashion & Jeans team. Het Okay team is één van de vier koplopers in de Topdivisie van het marathonschaatsen. Met rijders als Frank Vreugdenhil, Ingmar Berga en Crispijn Ariëns, zijn de verwachtingen voor komend seizoen hoog gespannen. De kracht van de Okay ploeg zit niet alleen in het schaatsen, ook hebben zij goede prestaties neergezet in de skeelersport.

Benieuwd naar het verhaal achter onze rijders: bekijk het Teamboek OKAY - Interfarms.

Hoe wordt er geschaatst?

De KPN Marathon cup is de nationale Nederlandse competitie in het marathonschaatsen. De competitie bestaat uit veertien marathons, een Superprestige, een Grandprix in Oostenrijk en Zweden, en de alternatieve Elfstedentocht over 200 kilometer. De competitie is tegenwoordig verdeeld in drie divisies, waaronder de Topdivisie voor Heren, Dames en de Beloften.

Volg de prestaties van onze ploeg

De prestaties van de rijders van het Okay Fashion & Jeans team is te volgen via Facebook: Interfarms en het Okay Fashion en Jeans team

Aanhaken?

Interfarms organiseert in samenwerking met de Stichting Agribusiness for Sports, medesponsor van de Okay ploeg, een diverse activiteiten waaronder netwerkbijeenkomsten tijdens de KPN cup wedstrijden. Met de organisatie van deze netwerkavonden hebben wij goede ervaringen. Het doel van de evenementen is een mooie mix van agrarische contacten bijeen te brengen die een avond worden vermaakt rondom een spannende schaatswedstrijd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om als bedrijf - werkzaam in de agrarische sector -  een dergelijke netwerkavond bij te wonen? Neemt u dan contact met Interfarms, telefoonnummer 0528 - 391 111 of mail naar info@interfarms.com.