Interfarms aanwezig op Landbouwbeurs Assen

17 november 2017 10:40

Interfarms aanwezig op Landbouwbeurs Assen

Interfarms en onze makelaarskantoren Interfarms | Achterhof Makelaardij en Interfarms | Heero Boer Makelaardij treft u op de Landbouwbeurs Assen!
Dit jaar treft u ons samen met meerdere agrarische partijen op de BOEREN-BOX stand.

Wegens succes herhaald! …Een beurs in een beurs…,

Na de vele positieve reacties van de landbouwvakbeurs 2015 presenteren de leden van de Boeren-box zich opnieuw op één groot beursplein van 450 m²: een uniek concept!

…  Van Tractorband tot het advies over duurzame installaties.., van juridische bijstand tot het transport van bieten…, van financiële expertise tot de aan- en verkoop van boerderijen en grond in binnen- en buitenland.. en van de nieuwbouw van stallen tot betrouwbare machines en bedrijfswagens… Allemaal voor u belangrijke ondersteunende diensten en middelen verzameld onder één ‘dak’. Profiteer wederom van dit concept en onze samenwerking waarbij wij uitgaan van elkaars kracht en ons gezamenlijke doel… Een groot ondersteunend platform voor de agrarische sector. 

Het Boeren-box plein* treft u op standnummer 235.

Entreekaarten met € 5,- korting

Koop alvast uw toegangskaarten voor de Landbouw Vakbeurs Assen online met € 5,- korting! Na uw registratie en betaling met IDeal, ontvangt u de tickets per e-mail. Deze kunt u printen of bij de entree tonen op uw smartphone. Ticketverkoop

*De Boeren-Box is in 2017 inmiddels gegroeid naar 33 bedrijven en organisaties. Allemaal met een sterke link naar de agrarische sector en met in hun eigen vakgebied een grote hoeveelheid aan kennis en ervaring. Wat de leden van de Boeren-Box vooral kenmerkt is het willen winnen, de behoefte om kennis te delen, professionaliteit en klantgericht handelen. Door onze kennis en krachten te bundelen willen wij deze belangrijke en innovatieve sector, nog beter van dienst zijn en laten mee profiteren van ons gezamenlijke succes. Voor meer informatie over de leden, de beurs en naar onze website http://boeren-box.nl/boeren-<wbr/>box-staat-jaar-weer-op-<wbr/>landbouw-vakbeurs-assen/