Uw nieuwe duurzame stal beter benut door samenwerking met vertrekkende boer

24 september 2018 13:03

Uw nieuwe duurzame stal beter benut  door samenwerking met vertrekkende boer

Wellicht heeft u de afgelopen jaren geïnvesteerd in een nieuwe duurzame stal, maar vanwege de referentiedatum heeft u meer stalruimte dan de toegekende hoeveelheid fosfaatrechten. Het kopen van fosfaatrechten om uw veestapel uit te breiden is met de huidige fosfaatprijs een dure aangelegenheid. En aanspraak op een knelgevalregeling lijkt niet te kunnen voor iedereen.

Optimus Advies en Interfarms kunnen u wellicht een passende oplossing bieden. De oplossing ligt in een interessante samenwerking tussen een knelgeval en een emigrerende boer.

De samenwerking biedt:

  • Middelen voor de melkveehouder om het aantal fosfaatrechten uit te breiden;
  • Een zeer interessante opstartmogelijkheid voor de emigrant in het buitenland.

Hoe deze samenwerking er exact uit ziet én of deze oplossing voor u het middel is om toch de capaciteit van uw nieuwe duurzame stal beter te benutten, lichten wij graag in een persoonlijk gesprek toe. Bel voor informatie en een afspraak: 0528 39 11 11 (Richard Roddenhof).