Gerco en Joyce Dekker sinds augustus 2018 geitenbedrijf in Limburgse Veulen

27 mei 2019 13:22

Gerco en Joyce Dekker sinds augustus 2018 geitenbedrijf in Limburgse Veulen

Gerco Dekker was van oorsprong melkveehouder in Flevoland. In 2018 maakte hij samen met zijn vrouw de overstap naar een geitenmelkbedrijf.

Het nieuwe avontuur van Gerco (41) en Joyce (39) Dekker begon tijdens een bijeenkomst van de gemeente Midden Delfland ‘Boerderij van de Toekomst’ in februari 2018. Daar spraken zij met Jan Pieter van Woerden van Interfarms VLNN Makelaars. ‘Onze – toen nog vage – ideeën voor een eigen boerderij, hebben we besproken met Jan Pieter. Dit idee liet ons vanaf toen niet meer los, en ook Jan Pieter dook in de mogelijkheden. Nog geen 2 weken later kwam hij bij ons thuis voor een oriënterend gesprek. Ons toen nog niet realiserend dat we vervolgens een half jaar later al op het geitenbedrijf in Veulen zouden zitten.’

Lees het complete verhaal van Gerco en Joyce Dekker.