RMV Hardenberg: 29 - 31 oktober 2019

8 juli 2019 15:42

RMV Hardenberg: 29 - 31 oktober 2019

De Rundvee- en Mechanisatiedagen Hardenberg zijn dit jaar van dinsdag 29 oktober tot en met donderdag 31 oktober. Interfarms en onze collega's van Interfarms | Achterhof MakelaardijHeero Boer Makelaardij en VLNN Makelaars zijn alle dagen aanwezig om u van advies en informatie te voorzien over de agrarische vastgoedmarkt in Nederland en het buitenland.

KOM IN GESPREK MET ONZE BEGELEIDERS VAN DUITSLAND EN CANADA

Tijdens de beurs zijn een aantal van onze buitenlandse begeleiders aanwezig. Zo kunt u in gesprek met onze begeleiders uit Duitsland: Jurian Kosters en Luc Penterman.Ook Marianna Westerkamp en Cor van Gaalen, onze begeleiders van resp. Prince Edward Island / Nova Scotia/ New Brunswick en Ontario, zijn deze 3 dagen aanwezig. Zij informeren u graag over uw mogelijkheden in deze Canadese provincies. Voor informatie over Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Slowakije, Zweden, de VS en Australië kunt u terecht bij onze emigratieconsultant, die ook alle dagen aanwezig is.

BOERDERIJEN NEDERLAND, FOSFAATRECHTEN EN MEER

Onze Nederlandse makelaars informeren u graag over de laatste ontwikkelingen op het gebied van fosfaatrechten, en ons nieuwste aanbod van boerderijen.

De RMV is een grote contact- en kennisplatform voor rundveehouderij, akkerbouw en loonwerkbranche, met ruim 400 exposanten.

DATA EN LOCATIE

Dinsdag 29 oktober 13.00 - 22.00 uur
Woensdag 30 oktober 13.00 - 22.00 uur
Donderdag 31 oktober  13.00 - 22.00 uur

Graag tot ziens!